Pionier in de staffingmarkt

Circle8 is sinds 1 december 2022 onze naam, maar we zijn zeker geen onbekende in de flexibele arbeidsmarkt. Sterker nog, IT-Staffing (wat later een onderdeel werd van De Staffing Groep en nu Circle8 is) was in 1986 een pionier op de Nederlandse staffingmarkt.

De markt voor flexibele arbeid verandert continu. Vandaag de dag is de contractvorm niet langer leidend. Circle8 is er voor zelfstandig professionals, leveranciers, partners en opdrachtgevers in alle branches en met elk denkbaar specialisme.

Het juiste talent op het juiste moment op de juiste plaats, dat is waar onze organisatie voor stond en staat. En daar past onze nieuwe naam bij: Circle8.

Waarom werkt IT-Workz met Circle8?

Het inhuren van tijdelijke externe professionals zonder financiële of wettelijke inhuurrisico’s, dit met ondersteuning van een uitstekend team en een state-of-the-art inhuurportaal. Dit klinkt als muziek in de oren van veel opdrachtgevers. Hiervoor hebben wij een complete oplossing: de Managed Service Provider (MSP) van Circle8.

Met onze MSP-dienstverlening besteed IT-Workz het hele recruitment- en inhuurproces uit aan ons. Zodat jij als professional of leverancier betere toegang krijgt tot de actuele aanvragen, contractgegevens, uren overzichten, foutloze facturen via reverse billing en daarover 24/7 kunt beschikken. Je loopt geen risico’s, omdat wij ervoor zorgen dat je contract 100% in orde is en je altijd voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

211004_4794 klein.jpg

Alles goed geregeld

Waarom je met vertrouwen via Circle8 kunt werken

Kwaliteit vormt de basis van al onze dienstverlening. Samenwerken met Circle8 is samenwerken met een betrouwbare en stabiele partner. Hiervan getuigen onze ISO certificeringen onder meer op het gebied van veiligheid van data en privacy, kwaliteitsmanagement, training en opleiding en last but not least de hoogst mogelijke kwalificatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen: MVO Prestatieladder 4. Vooral op het laatste zijn wij enorm trots omdat wij hiermee laten zien ook onze lat hoog te leggen wanneer het gaat om onze bijdrage aan een betere maatschappij.